Contact

Salutari,

Daca ai intrebari privind activitatea noastra, sugestii sau propuneri, ne poti scrie la adresa alianta.sportnatura @ gmail.com sau poti completa urmatorul formular:

Publicitate

7 gânduri despre “Contact

 1. Buna ziua,
  Va felicit pentru initiativa de a organiza o actiune coordonata pentru modificarea legislatiei aberante in ceea ce priveste accesul turistilor in parcurile nationale.
  Sustin ca accesul nemotorizat in orice arie naturala cu exceptii clar delimitate (rezervatiile stiintifice de stricta protectie in care orice acces sau interventie antropica cu exceptia celor de cercetare stiintifica sa fie interzise) ar trebui sa fie liber iar singurele activitati supuse reglementarii „cu mentinerea interdictiei si amenzii pentru incalcarea acesteia” ar trebui sa fie doar cele cu impact negativ evident (ex: aprinderea focului, aruncarea deseurilor in natura etc.) si in acest scop as dori sa ma alatur initiativei voastre.
  Mentionez ca nu sunt de acord ca orice activitate de turism, sport si agrement nemotorizata sa fie reglementata astfel: „Activitatea ar trebui reglementata in regulamentul/planul de management al fiecarei arii naturale protejate, cu mentinerea interdictiei si amenzii pentru incalcarea acesteia”. Aceste comentarii sunt prezente in propunerea dvs de proiect de lege pt modificarea OUG nr. 57/2007 in ceea ce priveste art. 53 si consider ca ar trebui eliminate intrucat deschid posibilitatea abuzurilor.
  Daca aderarea mea la ASN cu respectarea principiilor de mai sus este posibila, va rog sa luati in considerare suportul meu.
  Va multumesc,
  Dragos Radu

  • Buna Dragos, ti-am trimis o invitatie pe grupul de discutii yahoo. Acolo poti gasi fisierul ce contine tabelul de modificari propus in acest moment in cadrul discutiilor cu ministerul. Il poti studia si interveni cu sugestii, comentarii, propuneri de modificari.

   Multumesc.

 2. buna ziua,

  Vreau si eu sa ader la miscarea pentru schimbarea legii.

  Am cateva propuneri:

  A.Sa implicam administratia parcului in asta. Putem propune ca Parcul (si/sau administratia) sa fie in fruntea acestei miscari. Nu vreau sa creez probleme administratiei, dar cand angajatii unui organism sustin ca au o problema, poate conducerea acelui organism, se gandeste mult mai repede ca trebuie schimbat ceva.

  -sa lasam administratia sa conduca actiunea de refacere a refugiilor. chiar si doar cu numele.

  B.sa ajutam administratia sa faca rost de fonduri.

  Cum?

  1. se pot contacta Primariile Zarnesti, Pestera, Sirnea, Ciocanu, Magura, Satic pentru a se institui un timbru de parc, in valoare de 2 lei:1 la primarie, 1 la parc. Acest timbru va fi platit in orice cazare, la orice pensiune. Avantajul pensiunilor ar trebui sa fie publicitate gratis pe site-ul parcului, timp de…

  -Cine vrea sa stea la tarani in gospodarie, sa nu plateasca timbru, ci doar gazda. Se cheama ca ajuti obstea.

  2.Taxare grupuri care fac bani din drumetii cu turisti PE ORICE TRASEE in Crai.

  sa fie lasati sa faca bani, dar sa castige si parcul din asta. in plus se pot pune restrictii de marime de grup, numar supraveghetori in functie de numar de turisti etc.

  3. deschiderea unui magazine al parcului unde sa se gaseasca echipament montan, pe langa tot felul de pliante foto.

  4.Reunirea monografiilor craiului sub egida parcului. clar, se vor da drepturile urmasilor autorilor (Cristea, Kargel s.a.) si va exista cea mai bine documentata culegere de trasee din Crai.

  si parcul iar va castiga bani.

  5.Ajutare parc pentru diversificare oferte, cu timpul.

  Nu cred ca rangerii actuali stiu 10% din nemarcate, sa nu mai vorbim de trasee de catarat.

  Dar pot invata.

  si altele…

  Pana in coada asta e durerea lui Verghelet: nu are bani.

  Nu il putem condama pentru asta. Si nici judeca.

  Dar cred ca daca intindem o mana, nu va fi refuzata. In razbouil dintre 2 parti, intotdeauna castiga al treilea. Razboiul e afacere mare dar nu pentru cei ce il poarta.

  De ce sa nu castigam toti?

  Numele meu este Bogdan Bertea-Lazar si in Crai, acasa, sunt stiut de Pufi.

  Numai bine,

 3. Multumesc,
  O sa incerc sa intru si pe grupul de yahoo, dar adresa mea curenta de e-mail este pe G-mail. Va trebui deci o adresa de yahoo…
  V-as propune sa puneti pe toata lumea la Membri, sa se vada cati au subscris grupului.
  Iar referitor la propunerea lui Bogdan, as vrea sa nu comentez, dar nu ma pot abtine. Lui Verghelet ii trebuie bani sa faca ce ? Nu de alta dar PC era bine mersi si pana sa apara nevoia de bani a lui Verghelet…

  • Buna Radu.

   Ca sa ai acces pe site-ul grupului de yahoo intr-adevar iti trebuie o adresa / un ID de yahoo.

   Din ce am citit pe net, cred ca exista posibilitatea sa te „abonezi” la grup trimitand un email de pe orice adresa la „sportnatura-subscribe@yahoogroups.com”. Astfel vei vedea ce se discuta de acum incolo, dar nu vei avea acces la mesajele din trecut…

 4. Pingback: Cum devin membru? | Alianta Sport-Natura

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s